ZONNEPANELENPLAATS"Zonnepanelen? Dan bent u hier op de juiste plaats!"

Offerte aanvragen gratis en vrijblijvend!

Zonnepanelen nieuws

 • Zonnepanelen nog steeds voordelig in 2012?

  Zonnepanelen installeren is een investering dat nog steeds meer opbrengt dan beleggen of sparen. Momenteel wordt de terugverdientijd op 4 tot 6 jaar geschat. Hierna geniet je van gratis energie en kan je zelfs geld verdienen door de energie die je zonnepanelen opwekken te verkopen. Voor groenestroomcertificaten krijgt u wel een subsidie in 2012, 2013 en in de toekomst. Ook als u bijv. verwarmt via een elektrische kachel kunnen zonnepanelen zeer voordelig zijn!

Nieuwsbrief

Wens je u uit te schrijven?
Klik hier

Zonneboiler

zonneboiler en zonnecollectorenEen zonneboiler heeft in tegenstelling tot een zonnepaneel geen licht nodig, maar de warmte van de zon. Een zonneboiler zorgt voor warm water. Toepassingen hierop zijn vooral zwembaden. Maar u kan dit ook gebruiken in het huishouden en zelfs om een bad of een douche van te nemen.

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler werkt met zonnecollectoren. Deze zijn zwart van kleur omdat zwart de warmte van de zon aantrekt. In deze zonnecollector lopen kleine koperen buisjes waar water doorstroomt. Doordat de zonnecollectoren warm worden door de warmte die de zon ons geeft, warmt het water op. Dit opgewarmde water loop dan naar een centrale boiler die het warme water opslaat. Hierna kan u dit water dan gebruiken.

Plaats van de zonneboiler

Een zonneboiler kan u eigenlijk overal plaatsen. U kan deze in uw tuinhuisje plaatsen wanneer u de zonneboiler gebruikt voor het verwarmen van een zwembad. U kan uw zonneboiler ook in de kelder plaatsen of in een ruimte dat u voor deze boiler hebt ingericht. In het plaatsen van de zonnecollectoren hebt u niet zoveel vrijheid. U plaatst deze best op een dak. Maar ze moeten zeker op een plaats staan waar heel veel zon is. Liefst waar de hele dag zon is.

Waarom zonnepanelen kiezen?

Waarom voor zonnepanelen kiezen? Dit is een vraag waar niet een specifiek antwoord op te geven maar we kunnen u wel enkele voordelen opsommen.

 • Het neemt weinig plaats in. Je kan zonnepanelen gewoon op je dak opbouwen dus dit neemt geen plaats in.
 • Het vraagt niet veel onderhoud.
 • Zonnepanelen hebben en zeer lange levensduur.
 • Je werkt mee aan een beter milieu.
 • Je zal een lagere energie factuur hebben.
 • Je kan subsidies krijgen wanneer je zonnepanelen gaat plaatsen.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen? Dan kan je de formulier hiernaast invullen en een scherpe prijsofferte ontvangen van verschillende leveranciers.

Uw voordelen:

 • Het is gratis en vrijblijvend
 • Je ontvangt verschillende prijsoffertes die je kan vergelijken
 • Je verliest geen tijd door zelf naar zonnepanelen leveranciers te zoeken
 • Wij garanderen je gegevens te beschermd
 • Bespaar handel vol geld door zonnepanelen te laten installeren

Zonneboiler offerte

Vul uw gegevens hieronder:


Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Klik hier voor meer info (+)

 

 

 • Zonnepanelen installeren

  Zonnepanelen subsidies worden niet meer uitegekeerd, maar zonnepanelen plaatsen is nog steeds een investering dat veel opbregt.

 • Subsidie zonnepanelen 2012

  Wie 1000 kWh genereert, krijgt een groenestroomcertificaat via VREG (Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt) van het Vlaams Gewest. Dit kan je omruilen tegen een bepaalde ruilwaarde bij je netbeheerder. Dit kan je automatisch laten doen, wat de snelste manier is om je geld

 • Beste zonnepanelen

  Wie beslist om zonnepanelen te laten installeren wil vanzelfsprekend een zo hoog mogelijk rendement. Dit hangt af van meerdere factoren: de ligging van de panelen tegenover de zon, de hellingshoek, de oppervlakte maar ook de kwaliteit van de zonnepanelen zelf. Een goedkope installatie met een maximaal rendement...