Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen zelf installeren of laten plaatsen door een bedrijf?

Wie kiest voor de installatie van zonnepanelen, is milieubewust, energiezuinig en slim bezig. Een zonnepaneelsysteem bestaat uit zonnepanelen, bekabeling en een montagesysteem en wordt door een installateur voor u geplaatst. Bij de installatie wordt er in uw woning een zogeheten omvormer geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de gewonnen gelijkstroom wordt omgevormd in wisselstroom dat gebruikt kan worden. Ook wordt een groenestroomteller of productieteller aangebracht, waarop af te lezen is hoeveel stroom de zonnepanelen genereren. Er zijn particulieren die ervoor kiezen om de zonnepanelen zelf te plaatsen, maar het is slimmer om dit te laten oppakken door een ervaren bedrijf. Dan hebt u namelijk de zekerheid dat uw zonnepanelen goed en duurzaam gemonteerd worden en tegen een stootje kunnen. Wij van zonnepanelenplaats.be zijn een aanbieder die betrouwbaar is, snel werkt en voordelige tarieven hanteert.

Voordelen van zonnepanelen laten plaatsen

Wanneer u zonnepanelen laat aanbrengen op uw woning, profiteert u van een flink aantal voordelen. De meest prominente pluspunten van zonnepanelen zijn:

  • Het plaatsen van zonnepanelen levert een fikse besparing op de energierekening op. Kiest u voor de plaatsing van tien zonnepanelen, dan bespaart u jaarlijks algauw zo'n 600 euro.
  • Zonnepanelen verdienen zich dan ook snel, doorgaans binnen tien jaar, weer terug!
  • Mocht u meer elektriciteit opwekken dan u verbruikt, dan is het mogelijk om dit terug te leveren aan de energieleverancier. Uiteraard tegen een acceptabele vergoeding.
  • Wie zonnepanelen op het dak plaatst, is duurzaam en milieuvriendelijk bezig. U draagt dan bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot.
  • Het opwekken van zonne-energie is geluidsloos en maakt geen lawaai.
  • Uw huis wordt meer waard als er zonnepanelen op aangebracht zijn. Kopers vinden huizen die duurzaam ontwikkeld zijn aantrekkelijker dan huizen die geen groene stroom opwekken.

Waarom kiezen voor zonnepanelenplaats.be?

Zonnepanelenplaats.be is de betrouwbare en voordelige aanbieder van zonnepanelen in Belgiƫ. Als u bij ons uw zonnepanelen koopt en laat aanbrengen, bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande producten die doen waarvoor ze gemaakt zijn: goed werken en zorgen voor voldoende voordelige energie. Bij ons profiteert u naast een vlekkeloze plaatsing en installatie ook van een prima dienstverlening en nazorg. Mocht er iets zijn met uw zonnepanelen, dan kunt u altijd onze expertise inschakelen.

Neem contact op met een van onze experts

Contacteer nu onze klantenservice voor meer informatie over het plaatsen van zonne-panelen. U kunt bij ons gratis advies inwinnen, een afspraak maken met een van onze adviseurs of een vrijblijvende prijsaanvraag regelen. Graag tot ziens bij zonnepanelenplaats.be!